Ruta inclusiva, amb una extensió de poc menys d’un quilòmetre i mig, que transita per part de l’itinerari “La plana del Corredor”, als voltants del Centre d’Informació del Santuari del Corredor.

La tercera ruta teatralitzada inclusiva és Camins, un viatge pels sentits, als entorns del santuari del Corredor. Aquesta ruta teatralitzada transita per un itinerari que no està adaptat, però per la configuració amable del terreny és fàcilment transitable.

També de la mà de personatges singulars, “Camins” explora, en diferents parades, els cincs sentits (vista, tacte, oïda, gust i olfacte) i està adreçada a tos els públics.

Ruta accessible

Des de fa uns anys, l’Àrea d’Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona duu a terme accions encaminades a facilitar l’accés al medi natural a totes les persones. Les rutes teatralitzada inclusives són un dels projectes per fer més accessibles els serveis de la Xarxa de Parcs Naturals.

Perquè és accessible aquesta ruta?

> Es pot sol·licitar un intèrpret de llenguatge de signes.

> Es pot sol·licitar el préstec de material adaptat per a la millora de la mobilitat durant l’itinerari: joëlettes, bicicletes handbikes i terceres rodes per a cadires de rodes.


Informació i reserves

Telèfons

De dilluns a divendres: 937 855 461 (de 8.30 a 17.30 h)
Cap de setmana i festius: 937 435 468 (de 10 a 14 h)

Correu electrònic

rutesteatre@diba.cat