Ruta inclusiva que es realitza al llarg de l’itinerari accessible de la Casa Nova de l’Obac fins l’Obac vell,
al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac.

Emboscada, un viatge pels sentits, té com a protagonistes el bandoler Capablanca i l’Ermesinda, la pubilla del mas dels Ubach. Una emboscada, una relació tortuosa, un robatori i un mas enrunat ens traslladen a l’època dels bandits.

A més, aquests personatges ens faran explorar els sentits a partir d’elements de l’indret. Una proposta d’integració amb l’entorn, tot treballant les sensacions.

Ruta accessible

Des de fa uns anys, l’Àrea d’Infraestructures i Espais Naturals de la Diputació de Barcelona duu a terme accions encaminades a facilitar l’accés al medi natural a totes les persones. Les rutes teatralitzada inclusives són un dels projectes per fer més accessibles els serveis de la Xarxa de Parcs Naturals.

Perquè és accessible aquesta ruta?

> Transcorre per l’itinerari senyalitzat accessible per a persones amb mobilitat reduïda o amb deficiència visual de la Casa Nova de l’Obac fins a l’Obac vell.

> Es pot sol·licitar un intèrpret de llenguatge de signes.

> Es pot sol·licitar el préstec de material adaptat per a la millora de la mobilitat durant l’itinerari: joëlettes, bicicletes handbikes i terceres rodes per a cadires de rodes.


Informació i reserves

Telèfons

De dilluns a divendres: 937 855 461 (de 8.30 a 17.30 h)
Cap de setmana i festius: 937 435 468 (de 10 a 14 h)

Correu electrònic

rutesteatre@diba.cat