Ruta teatralitzada “Aigua, un viatge pels sentits”

Els espais naturals són el millor escenari possible per integrar natura, cultura i història mitjançant l’expressió artística i el llenguatge simbòlic del teatre. Les visites teatralitzades a espais naturals protegits donen vida al patrimoni natural, cultural i etnogràfic i permeten descobrir els seus orígens i evolució d’una manera amena, associada a un record agradable, elements que reforcen la vinculació afectiva amb l’espai i motiven una actitud de respecte i admiració. Per això s’ha proposat la creació de rutes teatralitzades que faciliten, especialment, l’accés i la participació de persones amb diferents tipus de discapacitats, però alhora, que siguin inclusives, això és, que vagin dirigides a tots els públics, tingui o no alguna discapacitat.

L’any 2013 es va materialitzar aquesta ruta teatralitzada, al Centre d’Informació Can Casades, al Parc Natural del Montseny. La ruta transita per l’itinerari adaptat de la font del Frare, amb una extensió de poc més d’un quilòmetre, vorejant la riera de Santa Fe. També de la mà de personatges singulars, “Aigua” explora, en diferents parades, els cincs sentits (vista, tacte, oïda, gust i olfacte) i està adreçada a tos els públics.

Existeix la possibilitat d’un intèrpret de llenguatge de signes i el préstec de material adaptat per a la millora de la mobilitat durant l’itinerari.

Veure el calendari complet de les rutes teatralitzades.


Data: Dissabte, 23 d’octubre de 2021

Horari: De 12:00 a 13:00 h

Preu: Gratuïta

Dirigida a: Públic general

Requisits: Cal fer reserva prèvia.

Telèfon:

  • 937 855 461 (De dilluns a divendres de 9:00 a 16:00 h)
  • 937 435 468 (Dissabtes, diumenges i festius de 10:00 a 15:00 h)

Correu electrònic: rutesteatre@diba.cat

Punt de trobada: Centre d’Informació Can Casades

Adreça: Ctra. BV-5114 de Sant Celoni a Viladrau, km 21, 08470 Fogars de Montclús

Organitzadors

  • Logo
  • Logo