Ruta teatralitzada “Emboscada, un viatge pels sentits”

Els espais naturals són el millor escenari possible per integrar natura, cultura i història mitjançant l’expressió artística i el llenguatge simbòlic del teatre. Les visites teatralitzades a espais naturals protegits donen vida al patrimoni natural, cultural i etnogràfic i permeten descobrir els seus orígens i evolució d’una manera amena, associada a un record agradable, elements que reforcen la vinculació afectiva amb l’espai i motiven una actitud de respecte i admiració. Per això s’ha proposat la creació de rutes teatralitzades que faciliten, especialment, l’accés i la participació de persones amb diferents tipus de discapacitats, però alhora, que siguin inclusives, això és, que vagin dirigides a tots els públics, tingui o no alguna discapacitat.

“Emboscada, un viatge pels sentits”, és una nova ruta inclusiva que es realitza al llarg de l’itinerari accessible de la Casa Nova de l’Obac fins l’Obac vell, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt i l’Obac, i en el qual intervenen dos actors i un educador ambiental. La ruta, té com a protagonistes el bandoler Capablanca i l’Ermesinda, la pubilla del mas dels Ubach. Una emboscada, una relació tortuosa, un robatori i un mas enrunat ens traslladen a l’època dels bandits. A més, aquests personatges ens faran explorar els sentits a partir d’elements de l’indret. Una proposta d’integració amb l’entorn, tot treballant les sensacions.

La participació és gratuïta, però cal fer reserva prèvia. A més, existeix la possibilitat d’un intèrpret de llenguatge de signes i el préstec de material adaptat per a la millora de la mobilitat durant l’itinerari.


Data: Dissabte, 6 de novembre de 2021

Horari: De 12:00 a 13:00 h

Preu: Gratuïta

Dirigida a: Públic general

Requisits: Cal fer reserva prèvia.

Telèfon:

  • 937 855 461 (De dilluns a divendres de 9:00 a 16:00 h)
  • 937 435 468 (Dissabtes, diumenges i festius de 10:00 a 15:00 h)

Correu electrònic: rutesteatre@diba.cat

Punt de trobada: Casa Nova de l’Obac

Adreça:  Carretera de Rellinars, B-122, km9, 08233 Vacarisses

Organitzadors

  • Logo
  • Logo