Nova edició dels Exploradors de l’art

Aquest dilluns, 16 de novembre, hem iniciat una nova edició del programa Els Exploradors de l’art, en el Centre Cultural Terrassa.

De la mà de l’artista Alberto Bustos i de la seva exposició natuRareza, treballem l’art ceràmic, una branca de l’art poc coneguda pel públic general.

Bustos, ceramista autodidacta, ha convertit la seva passió en el seu modus vivendi. L’atracció que sent cap a la Naturalesa el va empènyer contra el sòl per fusionar-se amb la terra, la que considera la nostra veritable essència.

A través de “natuRareza” em submergeixo en la psique vegetal per descobrir els sentiments turmentats fruit de la degradació del medi natural provocada pels éssers humans de manera habitual.

Només desitjo que el meu modelat missatge aprofundeixi en la sensibilitat humana per revertir el mal que ens estem fent.

Alberto Bustos

Aquesta edició, el programa Exploradors de l’art, compta amb una trentena de grups d’escoles de Terrassa, entre les quals hi ha l’escola d’educació especial Crespinell amb la que treballem per fer accessibles els continguts de l’exposició.

Publicar un comentari