Rutes, tallers i visites guiades a l’Anella Verda

Els entorns de Bonvilar tenen un gran valor ecològic i social. El seu paisatge tranquil i d’aspecte rural, és una combinació harmoniosa de camps, boscos i torrents que acullen una biodiversitat notable i ajuden a equilibrar l’entorn urbà, dens i trepidant del nostre municipi. A més de conèixer aquest espai i equipament, permet conèixer l’Anella Verda de Terrassa en el seu conjunt.

L’Ajuntament de Terrassa, amb la col·laboració de CIMA, Serveis Educatius, du a terme un programa d’activitats en els entorns de l’Anella Verda. Aquest, és una invitació als terrassencs i terrassenques a descobrir i gaudir d’aquest espai privilegiat de maneres diverses i amb una actitud responsable i respectuosa per contribuir a la seva conservació i millora.

Quasi totes les activitats del programa es realitzen o tenen com a punt d’inici el Centre d’Informació Ambiental Bonvilar (CIAB) que ofereix als visitants els serveis d’informació, àrea de lleure amb taules de fusta, serveis sanitaris, contenidors per classificar les deixalles, sala polivalent, font d’aigua potable i aparcament, per bé que també s’hi pot accedir fàcilment amb autobús, bicicleta i a peu.

Descarregar el programa d’activitats del 2019

Publicar un comentari