Torna la Setmana del Medi Ambient

La setmana del 31 de maig al 6 de juny, torna la Setmana del Medi Ambient de Terrassa, amb la seva 30a edició.

Terrassa va ser una de les primeres ciutats de Catalunya en organitzar una programació estable, en el marc de la celebració del Dia Mundial del Medi Ambient (5 juny) , amb l’esperit de sensibilitzar i conscienciar la ciutania sobre la importància de preservar el nostre entorn. 

A diferencia de l’any passat, en què la pandèmia va obligar a dissenyar una programació exclusivament virtual, en aquesta edició s’han inclós majoritàriament activitats presencials (cinema, tallers, itineraris, una jornada de neteja…), però també webinars que tractaran de quina manera podem viure sense plàstics, què és l’autoconsum d’energia fotovoltaica i què en fem dels residus generats a la comarca del Vallès Occidental. 

Des de CIMA, participem d’aquesta festa, amb l’organització d’un itinerari guiat pel sector sud-est de l’Anella Verda de la ciutat.

El dissabte, 5 de juny, us esperem per descobrir tres indrets de l’Anella Verda amb un alt valor natural i ecològic: l’Albereda i la Verneda de Can Sabater i la Roureda de Can Badiella.

Per més informació, consulteu el programa de la 30a Setmana del Medi Ambient de Terrassa (descarregar aquí)

Publicar un comentari